top of page
Restaurangen_DSC04451-1-wide.jpg
logo-vit.webp

Restaurang Klara

VI SKÖRDAR, SERVERAR OCH ÄLSKAR SÖRMLAND

Utforska Sörmlands naturliga smaker

EN HYLLNING TILL SÄSONGENS UTBUD

Restaurang Klara är vår egna restaurang som fokuserar på att använda de naturliga råvaror som finns tillgängliga i Sörmland, både från det vilda och det odlade. Vi är stolta över våra traditioner men strävar samtidigt efter att förnya oss och utveckla vårt kök. Vi är ambitiösa och grundliga men alltid lekfulla och utforskande i vår matlagning, som är regionalt inspirerad men med influenser från hela världen.

PS! Vi är en populär restaurang och  har begränsat antal sittplatser. Garantera din plats genom att boka ditt bord i god tid.

Restaurangen_DSC04372-1_1280.jpg

TRADITIONELLT INSPIRERAD MEN LEKFULL MATLAGNING

Baren_DSC04491-1.jpg

MÖJLIGHETER FÖR ALLA SÄLLSKAP

Allt från middagar, dryckesprovningar, afterwork till fester och galor.

Ansvarsfulla smaker

(KLI)MAT SMART

Vi följer årets rytm och säsongens cykel för att erbjuda dig de bästa smakupplevelserna. Under växtsäsongen arbetar vi intensivt med naturens förändrade utbud och bevarar så mycket som möjligt i processen. Vi är stolta över att servera en liten bit av Sörmlands natur på våra tallrikar året runt genom att växa, skörda, bevara och servera med kärlek till regionen.

DSC04430-2_v2.jpg
_R731743-1_edited.png
En del av Svenska Möten

PROFFS PÅ ATT GUIDA DIG TILL BÄTTRE MÖTEN

Vår generösa Bar & Lounge rymmer allt från informella möten, afterworksällskap och festkvällar. Du kan mingla runt i baren, mysa i sofforna eller kanske spela lite pingis med vännerna. Många spännande drinkar, roliga vinmakare och bryggare har fått ta plats i våra kylar Baren har kanske stadens största sortiment för alla Whisky älskare. Baren & Loungen är belägen på Entréplan vid lobbyn. Vi arrangerar VIP mingel & AW i Loungen.

bottom of page