top of page
Sunlight start
 HEJ OCH VÄLKOMMEN TILL DEN GAMLA TVÅLFABRIKEN 

 

 För snart 100 år sedan startade bröderna Lever tvål- och tvättmedelsproduktion i dessa lokaler. Numer inryms här Nyköpings största hotell och konferensanläggning. Hotellet ligger i hjärtat av Sörmland och vi försöker ta tillvara så mycket som möjligt av vad landskapet erbjuder, det i form av råvaror till vår mat.

Vår köksmästare Charles, boendes i Tystberga, vurmar för Sörmland och dess skogar och sjöar. På varje tallrik finns det inslag från Sörmland. Vår kökspersonal brinner för det lokala och står tryggt med kockskorna i den svenska mattraditionen. Vi kör inte med fine dining utan vill hellre kalla oss casual dining. Det skall smälla och skramla med glas och bestick. Varmt välkomna.

TVÅLFABRIKEN SOM BLEV HOTELL
Nu kan du sova över på Nyköpings bästa restaurang.

​Förutom att vi har snyggat till vår Lobby och renoverat delar av hotellet, så har vi öppnat stans bästa restaurang med en härlig Bar & Lounge.

 

I restaurang KLARA kan du njuta av smaker och viner från hela världen. Våra ambitiösa kockar har valt att fokusera på det gröna och hållbara med fokus på välkomponerande, lokala råvaror valda med omsorg och främst från Sörmland. Bar & Lounge erbjuder ett skönt häng som man kan önska från en riktigt cool hotell lobby. Bjud gärna med hela kompisgänget eller dina nära och kära för att hugga in på vår sharing dinner med winetasting som är ett urval maträtter att dela på. Och boka gärna några av våra roundtable, chambre separées för affärsmiddagen eller med kollegorna. Avsluta kvällen i vår lounge som har öppet fram till småtimmarna. Du behöver inte åka hem, unna dig ett istället ett hotellrum några trappor upp. Och när du senare vaknar igen har vi dukat fram vår stora frukostbuffé. 

 

Varmt välkommen till bords!

Hej och välkommen till den gamla tvålfabriken.

 

 

För snart 100 år sedan startade bröderna Lever tvål- och tvättmedelsproduktion i dessa lokaler. Numer inryms här Nyköpings största hotell och konferensanläggning. Hotellet ligger i hjärtat av Sörmland och vi försöker ta tillvara så mycket som möjligt av vad landskapet erbjuder i form av råvaror till vår mat. 

Vår köksmästare, vurmar för Sörmland och dess skogar och sjöar. På varje tallrik finns det inslag från Sörmland. Vår kökspersonal brinner för det lokala och står tryggt med kockskorna i den svenska mattraditionen. Vi kör inte med fine dining utan vill hellre kalla oss casual dining. Det skall smälla och skramla med glas och bestick. Varmt välkomna.

Kitchen Table

& winetasting

PRIS FÖR MAT & DRYCK | 1295:-/PERSON

Kitchen Table - för vänner som vill umgås med vänner som uppskattar  mat & vin. Vår sommelier  väljer passande viner till hela måltiden. Känn dig  som en kock som äter och dricker vin i köket. Passa dig för köksmästaren bara!

UTÖKAD VIN- & SPRITLISTA

VIN & DRYCKER

Är du road av vin så vet du att vin inte är så enkelt som rött eller vitt. Eller så kanske du vill ha en cognac till kaffet? Fråga din kypare eller vår bartender om rådande vin- & spritlista då du vill ha något annat än från menyerna. 

Vi hjälper dig givetvis mer än gärna att hitta rätt dryck till våra rätter från vår växande vinkällare. Våra sommelierer genomför vinprovningar för inbitna winelovers se vårt utbud på vinprovningar. 

NYKÖPINGS STÖRSTA BARSORTIMENT

BAR & LOUNGE

Vår generösa Bar & Lounge rymmer allt från informella möten, afterworksällskap och festkvällar. Du kan mingla runt i baren eller mysa i sofforna. Många spännande destillat, roliga vinmakare och bryggare har fått ta plats i våra kylar. Baren har kanske stadens största destillatsortiment för alla Whisky älskare och du kan även bli medlem i Södra Aros Whiskyklubb.

Öppettider för Baren & Loungen
Måndag – Lördag 11.00 – 23.00

Middagsmeny
RESTAURANG KLARA

Drop in & bordsbokning

Du är välkommen att boka bord på restaurang Klara eller bara titta förbi oanmäld! Skicka ett mail eller ring oss på telefonnummer 0155-20 50 00. Vi har öppet måndag - lördag 17.00 - 20.00. Välkommen!

bottom of page