top of page
hotellsäng

Rum med 
charm & karaktär

 DÄR VARJE STUND ÄR EN DEL AV NÅGOT STÖRRE

hotellsäng

HITTA DITT BOENDEALTERNATIV

Övernattning
& frukost

familj njuter i loungen

HITTA DITT BOENDEALTERNATIV

Paket & erbjudande med övernattning

charkbricka från spa-avdelningen

FÖRGYLL VARDAGEN

Aktiviteter utan övernattning

Med plats för alla

HITTA DITT BOENDEALTERNATIV

150+ ljusa, luftiga och omsorgsfullt inredda rum, skapta för att drömma stort och sova gott, bjuder på guldkant. Varje rum bär på karaktär som speglar miljön runt omkring oss och det finns ett rum för alla. Vill du unna dig lite extra kan du njuta av vår avkopplande spa-anläggning, fartfyllda go kart bana eller uppleva en fyrklasad lokal smakupplevelse på vår restaurang Klara.

 

I våra rum ingår alltid en härlig frukostbuffé, tillgång till gym och 25m bassäng. För dig som kommer med bil finns en stor parkering där Aimo Park erbjuder kostnadsfri parkering under hela er vistelse, förutsatt att er bil är korrekt registrerad. Och flera laddningsstolpar tillgängliga på plats. Oavsett om du besöker oss för business eller pleasure, är våra rum den perfekta utgångspunkten för att utforska allt som vi, Nyköping och Sörmland har att erbjuda.

Träna under din vistelse!

SUNLIGHT GYM

I vårt gym är alla (18+) välkomna, oavsett om du är nybörjare eller erfaren. Under din vistelse kan du träna i en avslappnad och familjär atmosfär. Vår gym- och konditionspark är en skön plats för välmående – med all utrustning som behövs för att utmana eller förbättra både styrka och flås!

par dicker öl och bubbel i hotellets spa

EN PLATS FÖR AVKOPPLING

Slappna av och ladda batterierna under din vistelse!

Mervärden

MER ÄN BARA ETT HOTELL

Vårt spa är en av våra juveler och vi erbjuder spa-paket med tillgång till vår avkopplande relax under bokningsbara tider. För den spontana som vill ha en extra dos av avkoppling, finns det också möjlighet att lägga till spaentré vid ankomst (i mån av plats).

Padelhallen ligger på andra sidan parkeringen och vår go kart huserar runt knuten av fabriksområdet. För de träningsintresserade har vi ett toppmodernt gym som är gratis för våra boendegäster, och vi erbjuder även gruppträning för de som vill variera sin träning.

Barn sitter och målar

Ung på Sun(g)light?

FÖR VÅRA YNGSTA GÄSTER

bottom of page