top of page

Konferensaktiviteter

GÖR DITT MÖTE MER MINNESVÄRT

Konferens-all-inclusive eller en snabb sittning oaktat har vi mängder av konferensaktiviteter att välja mellan. Är ni go kart, padel eller SPA? AW eller fyrklasade lokala smakupplevelser? För de som vill kombinera konferens med nöje ligger även NGK’s golfbana nära till hands. Hos oss är det nära, nära till allt. En sann kliché, men konferens-aktiviteter är perfekt för att stärka samarbete, kreativitet och relationer så låt oss hjälpa dig att skapa en konferensupplevelse som kommer att vara både givande och minnesvärd för ditt företag.

You are the sunlight of our life!

Ölprovning
logo-m-grid.png
Ölprovning

KONFERENSAKTIVITET

Ölprovning- En oförglömlig upplevelse!

Träning
logo-m-grid.png
Träning

KONFERENSAKTIVITET

Ge hela gruppen möjlighet att rensa huvudet och samtidigt stärka banden genom vår spännande konferensaktivitet - Gruppträning och PT i vårt välutrustade hotellgym!

Kropp och knopp
logo-m-grid.png
Kropp och knopp

KONFERENSAKTIVITET

Ge er en välförtjänt paus och kickstarta kropp och knopp! Unna er en snabb 15-minuters träning för att förbättra koncentrationen. Det är perfekt för att få igång tankarna och öka produktiviteten.

AW
logo-m-grid.png
AW

KONFERENSAKTIVITET

Unna er en härlig After Work upplevelse i vår mysiga lounge.

Spa
logo-m-grid.png
Spa

KONFERENSAKTIVITET

Förhöj mötesupplevelsen med vårt tilläggspaket – Spa & Relax. Efter en produktiv dag med möten och diskussioner, är det dags att skapa en balans mellan uppkoppling och avkoppling.

Go-Kart
logo-m-grid.png
Go-Kart

KONFERENSAKTIVITET

Ge teamet en riktig adrenalinkick med vår favoritaktivitet - Gokart! Förbered er på att bränna lite gummi och uppleva spänningen på banan.

Sunlight challenge
logo-m-grid.png
Sunlight challenge

KONFERENSAKTIVITET

Sunlight challenge är en lättsam och kul aktivitet där ni tar er runt i närområdet för att lösa uppdrag.

_R731916-1.jpg

GALA, EVENT ELLER MÄSSA?

Planera ditt nästa stora evenemang med vårt erfarna team!

Vi hjälper dig att skräddarsy ditt möte

KONFERENSMÖJLIGHETER UTÖVER DET VANLIGA

Vi är inte bara en plats för konferenser, utan din fullständiga mötespartner. Vi tar hand om allt från projektledning och deltagarhantering till logi, förfriskningar och teknik. Med vår erfarenhet garanterar vi att ditt möte kommer att bli en värdefull investering för ditt företags framtid. 

Personalbild svarta-byxor-emma_edited.jpg
Sunlight-Konferensbilder (41)_result.jpg
En del av Svenska Möten

PROFFS PÅ ATT GUIDA DIG TILL BÄTTRE MÖTEN

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Sunlight Hotell är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem.​

 

Läs mer på www.svenskamoten.se

Svenska möten.png
bottom of page