top of page

Vi finns här för dig!

VI TROR PÅ EN PERSONLIG RELATION TILL VÅRA GÄSTER

Som ett familjedrivet hotell strävar vi alltid efter att ge våra gäster en personlig och unik upplevelse. Att lyssna på våra gäster är en av våra högsta prioriteringar, och vi arbetar hårt för att förstå ditt behov och dina önskemål.

ADRESS

Besöksadress

Nytorget 7
611 34 Nyköping 

Postbox

Nytorget 7
611 34 Nyköping 

KONTAKTUPPGIFTER

Reception
reception@sunlight.se
+46155 20 50 00

BESÖKSADRESS

Nytorget 7
611 34 Nyköping 

SOCIALA MEDIER

 • Instagram
 • Facebook
 • LinkedIn

Kontakta oss

FRÅGOR, FUNDERINGAR ELLER FÖRSLAG?

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller önskemål - vi är här för att hjälpa till och se till att din vistelse hos oss blir så trevlig och bekväm som möjligt!

Tack! vi återkommer så fort vi kan

En personlig gästupplevelse

MER ÄN BARA ETT HOTELL

Vi tror på att skapa en varm och välkomnande atmosfär där våra gäster känner sig som hemma. Att vara ett familjedrivet hotell innebär också att vi har en personlig relation med våra gäster och är dedikerade till att se till att deras vistelse är så bekväm och minnesvärd som möjligt.

Oavsett om du besöker oss för en affärsresa, en romantisk semester eller en familjesemester, kan du vara säker på att vi kommer att lyssna på dina önskemål och behov för att se till att du har en underbar vistelse hos oss.

Personalbild svarta-byxor-emma_edited.jpg

Hitta hit!

FRÅN STHLM
 

 1. Med bil: Kör på E4 söderut från Stockholm. Det är ca 100 km till Nyköping och resan tar ungefär 1 timme och 15 minuter beroende på trafik.

 2. Med tåg: Det går regionaltåg (SJ) från Stockholm Centralstation till Nyköping. Resan tar ca 1 timme och 20 minuter med snabbtåg och lite längre med regionaltåg.

 3. Med buss: Det finns också bussförbindelser från Stockholm till Nyköping, bland annat med Sörmlandstrafiken och FlixBus. Restiden varierar beroende på busslinje och trafikförhållanden.

FRÅN GBG

 1. Med bil: Kör på E20 österut från Göteborg. Följ sedan E4 norrut vid Norrköping och följ skyltarna mot Nyköping. Det är ca 410 km till Nyköping och resan tar ungefär 4-5 timmar beroende på trafik.

 2. Med tåg: Det går snabbtåg (SJ) från Göteborg Centralstation till Nyköping med en eller två byten i Stockholm eller Norrköping. Resan tar mellan 4 och 6 timmar beroende på rutt och byten.

 3. Med flyg: Det finns även direktflyg från Göteborg Landvetter Airport till Stockholm Skavsta Airport, som ligger nära Nyköping. Flygresan tar ungefär 1 timme och 5 minuter, och därefter kan du ta en buss eller taxi från flygplatsen till Nyköping.

FRÅN MALMÖ
 

 1. Med bil: Kör på E6 norrut från Malmö. Följ sedan E4 österut vid Jönköping och följ skyltarna mot Nyköping. Det är ca 530 km till Nyköping och resan tar ungefär 5-6 timmar beroende på trafik.

 2. Med tåg: Det går snabbtåg (SJ) från Malmö Centralstation till Nyköping med ett eller två byten i Stockholm eller Norrköping. Resan tar mellan 5 och 7 timmar beroende på rutt och byten.

 3. Med flyg: Det finns direktflyg från Malmö Airport (Sturup) till Stockholm Skavsta Airport, som ligger nära Nyköping. Flygresan tar ungefär 1 timme och 10 minuter, och därefter kan du ta en buss eller taxi från flygplatsen till Nyköping.

bottom of page