top of page
mousserande vin

Hållbara, skräddarsydda 
konferenser

KONFERERA MILJÖMEDVETET - EN TIMME FRÅN STOCKHOLM

Möten att minnas!

EN HÅLLBAR TILLFLYKTSORT I INDUSTRIMILJÖ, EN TIMME FRÅN STOCKHOLM

Lugnt och fokuserat, fyllt med aktiviteter och intensivt eller drivet och händelserikt, vad är en bra konferens för dig? Som värd är vi nyfikna och våra konferenslokaler står redo att möta all mellan mässor och galor till intima styrelsemöten.

Hos oss blomstrar pulsen och flödet av människor och ideer – här möts historia, nutid och framtid i en välkomnande miljö där du lätt kopplar av, kopplar upp, möts och inspireras. Våra ljusa, luftiga konferenslokaler och vår lyhörda personal finns alltid till hands för att se till att allt går smidigt, allt från planering till genomförande. Så oavsett om du planerar en mindre konferens eller en större sammankomst, kan vi erbjuda allt du behöver för en lyckad, minnesvärd och hållbar tillställning – från morgonkaffet till den sena timmen.

bilder från fabriken

KONFERENSMÖJLIGHETER UTÖVER DET VANLIGA

+150 Rum

360 sittplatser

14 konferensrum

Tåg 1 km

max 500 deltagare

Flygplats 7 km

uppdukat bord

Boka online

VET DU VAD DU VILL HA?

Boka utvalda mötesrum direkt online

Skräddarsy möte

VILL DU HJÄLP?

skräddarsy din konferens med vårt proffsiga team

Mötespaket

INSPIRERAS AV VÅRA POPULÄRASTE PAKETLÖSNINGAR

Behöver du inspiration inför ditt möte? Här har vi samlat några av våra storsäljare. Allt från en perfekt kick off för hela personalstyrkan till mer inspirerande, kreativa sittningar i alternativa miljöer.

Aktiv
logo-m-grid.png
Aktiv

KONFERENSPAKET

Starta konferensen med en uppvärming – gympersonal kommer och håller i den
Smörgås vid ankomst
Lunch
Hälsofika
Pausgympa alternativt gruppträning

Spa
logo-m-grid.png
Spa

KONFERENSPAKET

Hela konferensen befinner ni er i relaxen,
Ankomst – ni startar med hotellfrukost
badrockskit
hälsolunch
hälsofika vid heldag
passa på och kör ett skärmfritt möte och öka kreativiteten!

Kick off
logo-m-grid.png
Kick off

KONFERENSPAKET

Smörgås vid ankomst
Lunch
Sunlight Challenge
Aw med bubbliga drycker och snacks
2rätters middag
Logi och frukost

Krydda mötet
med aktiviteter!

KONFERENSAKTIVITETER

Konferens-all-inclusive eller en snabb sittning oaktat har vi mängder av konferensaktiviteter att välja mellan. Är ni go kart, padel eller SPA? AW eller fyrklasade lokala smakupplevelser?

konferensdukning middag
"..Sällan skådat en så hög servicenivå, allt flöt på supersmidigt och inga önskemål var för stora under vår konferens"

Diana

konferensrum

RUM FÖR ALLA MÖTEN

Styrelsesittning, konferens & event

Mervärden

NÄRA TILL ALLT

Vårt hotell är beläget en timme från Stockholm och är en hållbar tillflyktsort med en fascinerande historia. Vårt engagemang för hållbarhet genomsyrar allt vi gör, från vår omsorgsfullt utvalda meny med lokala råvaror till våra miljömedvetna praxis. Så din konferens hos oss kommer att vara produktiv, hållbar och givande.

 

Våra konferenslokaler är utrustade med allt som behövs och levererar en bred kollektion av utförande för att passa de flesta behoven. Konferens-all-inclusive eller en snabb sittning oaktat har vi även mängder av konferensaktiviteter att välja mellan. Är ni go kart, padel eller SPA? AW eller fyrklasade lokala smakupplevelser på vår restaurang Klara? För de som vill kombinera konferens med nöje ligger även NGK’s golfbana nära till hands. Hos oss är det nära, nära till allt.

varmrätt från hotellrestaurangen
bullar
En del av Svenska Möten

PROFFS PÅ ATT GUIDA DIG TILL BÄTTRE MÖTEN

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Sunlight Hotell är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem.​

 

Läs mer på www.svenskamoten.se

sigill_svenska_mocc88ten-webb.png
Vi hjälper dig att skräddarsy ditt möte

KONFERENSMÖJLIGHETER UTÖVER DET VANLIGA

Go Sunlighting för din nästa konferens! Vi är inte bara en plats för konferenser, utan din fullständiga mötespartner. Med oss kan du vara säker på att din konferens kommer att vara en inspirerande upplevelse där du kan fokusera på det du är här för. Vi tar hand om allt från projektledning och deltagarhantering till logi, förfriskningar och teknik. Med vår erfarenhet garanterar vi att ditt möte kommer att bli en värdefull investering för ditt företags framtid. Kontakta oss idag för att boka ditt evenemang hos oss - You are the sunlight of our life!

sunlight personalen
bottom of page