WALLMANS

INFORMATION

KONFERENS & MÖTE MITT I SVERIGE

EN KONTAKT MED SUNLIGHT OCH DU HAR BÖRJAT DIN VISION!

Det är så mycket som avgör, så mycket som bara ska fungera. Vi vet att engagemang, tillgänglighet, kapacitet och flexibilitet är det som är avgörande för din upplevelse. Hos oss ska du känna dig obegränsad. Oavsett vad syftet med ditt möte är eller hur stor er konferens blir så står vi alltid redo med vår starkaste och stoltaste kompetens -
Ett ansvarsfullt värdskap

STORA ELLER SMÅ MÖTEN

MITT I SVERIGE | 2 -600 PERS | 15 GRUPPRUM | 2 STORA HALLAR

Vi älskar möten mellan människor och vet hur man skapar de bästa förutsättningarna för den analoga mötesplatsen. Vi guidar dig genom hela planeringen och ser till att ditt möte har rätt form och hålls på rätt plats för just dina syften. Vi är din mötespartner som hjälper till med projektledning, deltagarhantering, mötespolicys, logi, förfriskningar och teknik – och allt däremellan!

KONFERENSFÖRFRÅGAN

SKICKA DIN FÖRFRÅGAN HÄR!

Fyll i formuläret nedan eller gör en snabbförfrågan via chatten. Det går även utmärkt att ringa 0155-205000 alternativt maila; konferens@sunlight.se Alla bokningar som görs via denna sida är preliminära och måste bekräftas av vår personal till dig innan bokningen skall anses komplett.

DINA UPPGIFTER
BERÄTTA OM DITT MÖTE!
arrow&v
arrow&v
IN/UTCHECKNINGSTIDER
arrow&v
arrow&v

BOKNING ONLINE

BOKNING MAIL

BOKNING TELEFON

+46(0)155-205014 

NYTTIG INFORMATION OCH VIKTIGA LÄNKAR

Besöksadress: Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Postadress: Box 607, 611 10 Nyköping