top of page
< Back

Spa

Paketerbjudande

Förhöj mötesupplevelsen med vårt tilläggspaket – Spa & Relax. Efter en produktiv dag med möten och diskussioner, är det dags att skapa en balans mellan uppkoppling och avkoppling.

När dagen går mot sitt slut, bjuder vi in dig och ditt team till en avkopplande miljö. Här har ni möjligheten att fortsätta ert arbete i en lugn och harmonisk atmosfär, där stressen får ge vika för välbefinnande och kreativitet.

Vår spa-avdelning är en fridfull oas där ni kan samlas och fortsätta era diskussioner samtidigt som ni njuter av det varma bubbelpoolen, koppla av i bastun eller smälta dagens arbete i något av våra kontrastrika temarum.

Att inkludera Spa i er konferens ger er möjligheten att förena det bästa av två världar – en produktiv arbetsmiljö och en chans att vårda kropp och själ. Genom att investera i ert eget välmående, kan ni förvänta er ökad kreativitet, fokus och samarbete. Detta paket ger er också möjligheten att lära känna varandra på ett mer personligt plan och stärka banden inom teamet.

Skapa den perfekta balansen mellan uppkoppling och avkoppling för er konferens, en minnesvärd och meningsfull upplevelse som kommer att lyfta er konferens till en helt ny nivå. Vi ser fram emot att välkomna er till en värld av avkoppling och inspiration!

bottom of page