top of page
< Back

Träning

Paketerbjudande

Ge hela gruppen möjlighet att rensa huvudet och samtidigt stärka banden genom vår spännande konferensaktivitet - Gruppträning och PT i vårt välutrustade hotellgym!

Vårt hotellgym är inte bara en plats för individuell träning, utan även en arena för samarbete och gemenskap. Med vår specialdesignade konferensaktivitet får ni en unik möjlighet att träna tillsammans under ledning av en personlig tränare (PT).

Denna aktivitet är utformad för att främja både fysisk och mental styrka hos hela gruppen. Vår PT kommer att guida er genom en energifylld och anpassningsbar träningspass som passar för alla oavsett träningsnivå. Ni kommer att utmana er själva, stötta varandra och skapa en känsla av sammanhållning genom träningsövningarna.

Genom att rensa huvudet och träna tillsammans som grupp, skapas en dynamisk och inspirerande miljö där ni kan utmana er själva och samtidigt bygga starka relationer inom teamet. Det är vetenskapligt bevisat att fysisk aktivitet inte bara förbättrar hälsan, utan också ökar kreativiteten och produktiviteten.

Låt oss arrangera en minnesvärd konferensaktivitet där ni får uppleva den positiva energin och den gemenskap som uppstår genom gruppträning och PT-ledda pass. Kontakta oss idag för att inkludera denna spännande aktivitet i ert konferensprogram. Vi ser fram emot att hjälpa er skapa en starkare och mer sammansvetsad grupp

bottom of page