top of page
< Back

Go-Kart

Paketerbjudande

Ge teamet en riktig adrenalinkick med vår favoritaktivitet - Gokart! Förbered er på att bränna lite gummi och uppleva spänningen på banan.

Vår gokartbana som erbjuder både fart och utmaningar för deltagarna. Med professionella gokartar och fullständig säkerhetsutrustning kan ni ge er ut på banan och tävla mot varandra i en högoktanig upplevelse.

Denna aktivitet är perfekt för att skapa en härlig och lättsam atmosfär där deltagarna kan tävla, skapa minnen och ha riktigt roligt tillsammans. Ni kommer att uppleva den spänning som bara gokart kan erbjuda, samtidigt som ni utmanar era kollegor och bygger starka relationer inom teamet.

Vår erfarna go-kart expert kommer att ge er en grundlig genomgång och instruktioner innan ni ger er ut på banan, så att ni kan njuta av aktiviteten på ett säkert sätt. Vi har även olika tävlingsformat för att öka spänningen och ge er en minnesvärd gokartupplevelse.

Så låt oss tända upp motorerna och ge er konferens lite extra fart och spänning! Vi är redo att ge er en riktig adrenalinkick och skapa minnesvärda stunder tillsammans!

bottom of page