top of page
< Back

Ribbåt

Paketerbjudande

Upptäck Nyköpings skärgård på ett spännande sätt genom vår konferensaktivitet - Ribbåt i skärgården! Ni har möjlighet att välja mellan två alternativ, beroende på era preferenser och behov.

För de äventyrslystna erbjuder vi en fartfylld tur i ytterskärgården. Med vinden i håret och havet som er spelplan kommer ni att uppleva en adrenalinfylld resa genom vackra vyer och imponerande naturlandskap. Den här turen är perfekt för dem som söker ett äventyr.

För de som föredrar en mer avkopplande upplevelse, erbjuder vi en lugnare tur bland kobbar och skär. Ni kommer att få njuta av den natursköna skärgården, utforska pittoreska platser och uppskatta den lugna atmosfären. Detta alternativ ger er tid att koppla av och njuta av naturens skönhet samtidigt som ni umgås och bygger relationer inom gruppen.

Upplev skärgården på ett minnesvärt sätt. Kontakta oss idag för att inkludera Ribbåt i skärgården i ert konferensprogram. Vi ser fram emot att ge er en oförglömlig upplevelse i Nyköpings vackra skärgård!

bottom of page