top of page
< Back

AW

Paketerbjudande

Unna er en härlig After Work upplevelse i vår mysiga lounge.

Efter en intensiv arbetsdag är det viktigt att koppla av! Låt kollegorna lära känna varandra utanför arbetsmiljön i en avslappnad atmosfär. Med vårt AW-paket samlas ni runt ett elegant och välkomnande bord i vår stilfulla lounge efter en givande mötesdag.
Vår kunniga barpersonal kommer att ta hand om er och se till att ni får en förstklassig service under hela kvällen. Ni kan utforska vårt breda urval av drycker, inklusive spännande cocktailalternativ och noggrant utvalda viner. Krydda konferensen med en upplevelse i en mer avslappnad och informell miljö där ni kan stärka banden inom teamet och bygga starka relationer. Det är ett tillfälle att lära känna varandra på ett personligare plan och dela roliga och minnesvärda stunder tillsammans.

Låt oss ta hand om er och skapa en oförglömlig AW-upplevelse för er konferensgrupp. Kontakta oss idag för att boka ert exklusiva bord i loungen och låt oss skapa en avkopplande och social stund för er efter en produktiv arbetsdag. Vi ser fram emot att välkomna er till vår loungemiljö och skapa minnesvärda ögonblick tillsammans!

bottom of page