FAMILJEPAKET

INFORMATION

WHISKYKLUBBEN

SÖDRA AROS WHISKYSÄLLSKAP

I samband med öppnandet av Sunlights nya bar Lever Brothers Bar gör vi en storsatsning på ädla drycker och av världens mest ädla dryck - Whisky. 

 

På hyllorna i Lever Brothers Bar kommer vi att fylla upp med malt från Skottlands alla regioner och världens alla hörn. Och ja, även lite bourbon kommer att få plats. 

Vi tar då detta tillfälle i akt och skapar en whiskyklubb på Sunlight för alla whiskyintresserade Nyköpingsbor. Namnet Södra Aros Whiskysällskap tar oss tillbaka i tiden och även vår whisky kommer att ha några år på nacken.

Vi siktar på provningar varannan månad på fredagarna kl. 19.00. 5–6 sorters whisky provas och poängsätts efter Parkers 100-gradiga skala. Det diskuteras både högt och lågt om whiskys vara eller inte vara. Resultatet och poäng med kommentarer kommer på mailen några dagar efter provningen. Efter provningen njutes en varmrätt i gemenskap av alla övriga whiskyälskare och även om whisky är magiskt så dricker vi en annan passande dryck till maten. 

 

Att lösa medlemskap i whiskysällskapet kostar 200 kr per medlem och år.  

Varje medlem får ett schema för kommande provningar. Som medlem får innehavaren rabatt på 15 % mat och dryck för sin familj när man besöker Sunlight.

 

Priset för varje provning med måltid och dryck 595 kr.

 

Det kan hända att det dyker upp lite specialwhiskey och då kommer priset på dessa provningar också vara lite speciellt. 

 

Andreas Wallgren f/b Manager Sunlight

andreas@sunlight.se

NYTTIG INFORMATION OCH VIKTIGA LÄNKAR

Besöksadress: Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Postadress: Box 607, 611 10 Nyköping