Lounge (13)_result.jpg

VIKARIERANDE RESTAURANGCHEF

Vikarierande Restaurangchef till Restaurang Klara på Sunlight Hotell i Nyköping

Hos oss på restaurang Klara kör vi casual dining. Det skall smälla och skramla med glas och bestick, vi strävar hela tiden efter att våra gäster ska ha en fantastisk upplevelse av både mat och service från våra fantastiska medarbetare.

Vikarierande Restaurangchef till Restaurang Klara på Sunlight Hotell i Nyköping

Om oss
Hos oss på restaurang Klara kör vi casual dining. Det skall smälla och skramla med glas och bestick, vi strävar hela tiden efter att våra gäster ska ha en fantastisk upplevelse av både mat och service från våra fantastiska medarbetare. På Klara är kvaliteten på mat och dryck en självklarhet och ett av våra största fokus. Det visar sig bland annat i att vi har blivit tilldelade 4 vinklasar av munskänkarna. Vårt kök brinner för det lokala och på varje tallrik finns det inslag från Sörmland. Vi serveras allt från frukost, lunch och á la carte till konferensmiddagar och stora event.

Om tjänsten
Förutom att jobba i driften kommer du även att vara drift- och personalansvarig. Tjänsten som restaurangchef innebär att du ansvarar för schemaläggning, beställningar, inventering och ekonomi. Du ska vara med och föra Restaurang Klara framåt till det självklara valet för våra hotellgäster och Nyköpingsbor.

Om dig
Vi ser att du har flera års erfarenhet från a la carte servering samt erfarenhet av personalansvar under minst 1 år. Du gillar högt tempo, full fart, har spring i benen och älskar mat och dryck.
Stort plus om du även har sommelierexamen.

Skicka din ansökan till: maria@sunlight.se

Besök gärna vår hemsida: www.sunlight.se

Lounge (13)_result.jpg

ANSÖK

Ladda upp CV

TACK FÖR DIN ANSÖKAN!