Lounge (13)_result.jpg

VIKARIERANDE RESTAURANGCHEF

Nu söker vi en vikarierande Restaurangchef till Restaurang Klara på
Sunlight Hotel Conference & Spa

Om oss
Vår Restaurangchef Emilie kommer gå på föräldraledighet och därför behöver vi nu en matsalsstjärna som kan vikariera för henne från och med 1e December.
Vi har senaste året genomgått stora förändringar både i Restaurangen och på hotellet och vi strävar hela tiden efter att våra gäster ska få en fantastisk och unik serviceupplevelse som sällan ska glömmas. Vårt kök brinner för det lokala och på varje tallrik finns det inslag från Sörmland. Vi har dessutom i år blivit tilldelade 4 vinklasar av munskänkarna vilket vi är oerhört stolta över. Här på restaurang Klara kör vi inte med fine dining utan vill hellre kalla oss casual dining. Det skall smälla och skramla med glas och bestick. Vi serveras allt från frukost, lunch och á la carte till konferensmiddagar och stora event.

Om tjänsten
Förutom att jobba i driften kommer du även att vara drift- och personalansvarig. Tjänsten som restaurangchef innebär att du ansvarar för schemaläggning, beställningar, inventering och ekonomi. Du ska vara med och föra Restaurang Klara framåt till det självklara valet för våra hotellgäster och Nyköpingsbor.

Om dig
Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet från a la carte servering samt erfarenhet av personalansvar under minst 3 år. Du älskar högt tempo, full fart, har spring i benen och älskar mat och dryck. Stort plus om du även har sommelierexamen.

Vid frågor kontakta vår Restaurangchef Emilie på 073-671 33 87 eller Emilie@sunlight.se
Skicka din ansökan till maria@sunlight.se
www.sunlight.se

Lounge (13)_result.jpg

ANSÖK

Ladda upp CV
Max 15MB
NYTTIG INFORMATION OCH VIKTIGA LÄNKAR

Besöksadress: Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Postadress: Box 607, 611 10 Nyköping