Lounge (13)_result.jpg

SERVERINGSPERSONAL TILL RESTAURANG KLARA

Serveringspersonal till Restaurang Klara på Sunlight Hotell i Nyköping

Hos oss på restaurang Klara kör vi med casual dining. Det skall smälla och skramla i glas och bestick, vi strävar hela tiden efter att våra gäster ska ha en fantastisk upplevelse av både mat och service från våra fantastiska medarbetare.

Serveringspersonal till Restaurang Klara på Sunlight Hotell i Nyköping

Om oss
Hos oss på restaurang Klara kör vi med casual dining. Det skall smälla och skramla i glas och bestick, vi strävar hela tiden efter att våra gäster ska ha en fantastisk upplevelse av både mat och service från våra fantastiska medarbetare. På Klara är kvaliteten på mat och dryck en självklarhet och ett av våra största fokus. Det visar sig bland annat i att vi har blivit tilldelade 4 vinklasar av munskänkarna. Vårt kök brinner för det lokala och på varje tallrik finns det inslag från Sörmland. Vi serveras allt från frukost, lunch och á la carte till konferensmiddagar och stora event.

Om tjänsten
Som servis på Restaurang Klara kommer du jobba kvällar, helger, lunch, frukost och event. Jobbet kräver att du är en social och glad person som älskar service och att befinna dig i centrum för att leverera det bästa till våra gäster. Du ska vara med och föra Restaurang Klara framåt till det självklara valet för våra hotellgäster och Nyköpingsbor.

Tjänstens omfattning 75-100%

Om dig
Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet från a la carte servering. Du älskar högt tempo, full fart, har spring i benen och älskar mat och dryck.

Vid frågor kontakta vår Restaurangchef Andreas, 0730-493 253, andreas@sunlight.se

Skicka din ansökan till maria@sunlight.se
www.sunlight.se

Välkommen!

Lounge (13)_result.jpg

ANSÖK

Ladda upp CV

TACK FÖR DIN ANSÖKAN!