Lounge (13)_result.jpg

RESERVATIONS COORDINATOR GROUP AND LEISURE

Reservations Coordinator Group and Leisure

Nu söker vi en erfaren, positiv och serviceinriktad Reservations Coordinator Group and Leisure på 75% till vår Inhouse Sales-avdelning!

Nu söker vi en erfaren, positiv och serviceinriktad Reservations Coordinator Group and Leisure på 75% till vår Inhouse Sales-avdelning!

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag. För att kunna möte den ständigt förändrade marknaden erbjuder vi årligen utbildningsbidrag till all vår personal, personalförmåner såsom fri träning, personalrabatterade priser inom logi, spa, mat och dryck, personalpriser på Svenska möten anläggningar inom logi och mat samt mycket mer. Vi erbjuder en trygg arbetsmiljö där vi tillämpar kollektiva avtal, är Svanen-certifierade och arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor för att värna om vår planet.

Vi jobbar ständigt med nya idéer för att skapa en nytänkande arbetsplats där arbetsglädje och nöjda gäster står i fokus.

Nu utökar vi vårt team och söker en stjärna som vill vara med att utveckla vår bokningsavdelning.

Du behöver vara en administrativ stjärna som är positiv, noggrann, lösningsorienterad och engagerad. Du ska besitta en vilja att utveckla både avdelningen och hotellverksamheten som helhet. Du behöver vara en kommunikatör av rang som har lätt för att skapa, upprätthålla och utveckla kundrelationer samt goda relationer till dina kollegor på hotellet.

Du är driven, resultatorienterad och har en förkärlek till att arbeta med olika typer av system. Att vara serviceminded är en del av ditt DNA och du har förmågan att se möjligheter i utmaningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Hantera inkommande samtal över telefon och mail gällande förfrågningar, ändringar och avbokningar.
• Administrera och uppdatera bokningar och tider i verksamhetens PMS system samt gymsystem.
• Assistera Inhouse Sales Manager med uppdateringar i Nitesoft gällande utbud, bekräftelser, produktpriser mm.
• Hantera frågor gällande bla säkerhet, rumskategorier, aktuella paket och erbjudanden.
• Assistera receptionen vid behov.
• Hantera detaljplanering för gruppbokningar och uppdatera namnlistor, priser och aktiviteter under hela processen fram till fakturering.

Som person är du en lagspelare men ändå van att arbeta självständigt. Du är proaktiv, strukturerad och inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs.
Erfarenhet av försäljning är meriterande. Det är även ett plus om du har erfarenhet från en liknande roll inom hotellbranschen. Du skriver och talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.

Tjänsten innefattar en tillsvidareanställning om 75% med start i mars.

Skicka ditt CV och personliga brev till Katja Jonsson Wallin: katja@sunlight.se
Intervjuer sker löpande under hela rekryteringsprocessen.

Lounge (13)_result.jpg

ANSÖK

Ladda upp CV

TACK FÖR DIN ANSÖKAN!