top of page
Lounge (13)_result.jpg

KOCK

Kock till Restaurang Klara på Sunlight Hotell Conference & Spa

Nu söker vi en kock till vårt fantastiska kök på Restaurang Klara.

Kock till Restaurang Klara på Sunlight Hotell Conference & Spa

Nu söker vi en kock till vårt fantastiska kök på Restaurang Klara.
Vår köksmästare Marcus med köket i spetsen vurmar för Sörmland och dess skogar och sjöar. Vårt kök brinner för det lokala och står tryggt med kockskorna i den svenska mattraditionen med influenser från världens alla hörn. Vi kör inte med fine dining utan vill hellre kalla oss casual dining. Det skall smälla och skramla med glas och bestick. Vi strävar hela tiden efter att våra gäster ska få en fantastisk och unik matupplevelse som sällan ska glömmas. Vi är idag mycket stolta över vårt kök och nu söker vi dig som vill vara med och föra restaurang Klara framåt till det självklara valet för våra hotellgäster och Nyköpingsbor.

Vi erbjuder ett spännande arbete i ett expansivt företag. För att kunna möte den ständigt förändrade marknaden erbjuder vi årligen utbildningsbidrag till all vår personal, personalförmåner såsom fri träning, personalrabatterade priser inom logi, spa, mat och dryck, personalpriser på Svenska möten anläggningar inom logi och mat samt mycket mer. Vi erbjuder en trygg arbetsmiljö där vi tillämpar kollektiva avtal, är Svanen-certifierade och arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor för att värna om vår planet.
Vi jobbar ständigt med nya idéer för att skapa en nytänkande arbetsplats där arbetsglädje och nöjda gäster står i fokus.

Om tjänsten
Vi serveras allt från frukost, lunch och á la carte till konferensmiddagar och stora event.
Som kock hos oss jobbar du både dag, kväll och helg.
Tjänstens omfattning 100%

Om dig
Vi ser att du har utbildning och/eller erfarenhet som kock. Du älskar högt tempo, full fart, har spring i benen och älskar att laga god mat.

Vid frågor kontakta vår Köksmästare Marcus på 070-884 28 29 eller marcus@sunlight.se

Skicka din ansökan till marcus@sunlight.se
www.sunlight.se

Lounge (13)_result.jpg

ANSÖK

Ladda upp CV

TACK FÖR DIN ANSÖKAN!

bottom of page