top of page
Lounge (13)_result.jpg

Hovmästare till Restaurang Klara på Sunlight Hotell i Nyköping

Vi söker hovmästare till Restaurang Klara på Sunlight Hotell i Nyköping.
Sunlight hotell är privatägt och Nyköpings största hotell med 152 rum. Hotellet har ett fullt utrustat gym, swimmingpool, spa och en stor konferensavdelning.

Om oss
Hos oss på restaurang Klara kör vi casual dining. Det skall smälla och skramla med glas och bestick, vi strävar hela tiden efter att våra gäster ska ha en fantastisk upplevelse av både mat och service från våra fantastiska medarbetare. På Klara är kvaliteten på mat och dryck en självklarhet och ett av våra största fokus. Det visar sig bland annat i att vi har blivit tilldelade 4 vinklasar av munskänkarna. Vårt kök brinner för det lokala och på varje tallrik finns det inslag från Sörmland. Vi serveras allt från frukost, lunch och á la carte till konferensmiddagar och stora event.

Om tjänsten
Hovmästarens arbetsuppgifter är att leda, organiserar och fördela serveringspersonalens arbete under ett arbetspass och delta i servis. I ansvarsområdet ingår också att organisera vår stora konferens och eventlokal, ta emot beställningar samt ansvara för organisering av större event i samråd med restaurangchefen. Du kommer även att vara restaurangchefen behjälplig med uppdatering av personal.

Om dig
Vi ser att du har flera års erfarenhet från a la carte servering samt erfarenhet av personalansvar under minst 1 år. Du gillar högt tempo, full fart, har spring i benen och älskar mat och dryck. Stort plus om du även har sommelierexamen.

Skicka din ansökan till: maria@sunlight.se

Lounge (13)_result.jpg

ANSÖK

Ladda upp CV

TACK FÖR DIN ANSÖKAN!

bottom of page