Lounge (13)_result.jpg

BARTENDER/SERVIS SÖKES

Nu söker vi en bartender/ Servis. Du kommer att ansvara för sortimentet i vår välfyllda bar, driva utveckling av produkter, Cocktails och drinkar samt allt vårt breda sortiment av destillat.

Om oss
Sunlight Hotel Conference & Spa är Nyköpings största hotell med 152 rum, modernt gym, spa och en förstklassig restaurang. Sedan 20 år tillbaka är hotellet är familjeägt där de senaste 5 åren har omfattat en rejäl nystart där vi har dubblat vår omsättning och har påbörjat en spännande resa mot nya mål. Vi jobbar ständigt med nya idéer för att skapa en nytänkande arbetsplats där arbetsglädje, kvalitet och gästnöjdhet står i fokus.
Restaurang Klara på Sunlight Hotel serveras allt från frukost, lunch och á la carte till konferensmiddagar och stora event.

Nu söker vi en bartender/ Servis. Du kommer att ansvara för sortimentet i vår välfyllda bar, driva utveckling av produkter, Cocktails och drinkar samt allt vårt breda sortiment av destillat. Vi har en bred ölportfölj, en liten vinkällare och massa viner på glas vilket kräver att du har stort intresse och god kunskap inom dryckens hela värld. Vi vill helt enkelt att du ska älska all form av dryck.
Vi jobbar efter gummisnoddsprincipen. Du stutsar ut i matsalen och tar hand om våra gäster för att sedan studsa in i baren. Vi har även vår stora festlokal Fabriken med 2 st barer som kommer bli ditt arbetsområde och ansvar. Har du passion för dryck, spring i benen, älskar service och gäster samt flera år erfarenhet så är vi på Restaurang Klara det rätta för dig.
Vid frågor kontakta vår Restaurant Manager Emilie Skogström på 073-671 33 87 eller Emilie@sunlight.se
Skicka din ansökan till HR-ansvarig maria@sunlight.se
www.sunlight.se
Vi kommer starta upp intervjuer i Augusti

Lounge (13)_result.jpg

ANSÖK

Ladda upp CV
Max 15MB
NYTTIG INFORMATION OCH VIKTIGA LÄNKAR

Besöksadress: Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Postadress: Box 607, 611 10 Nyköping