Lounge (13)_result.jpg

ÄR DU DEN VI SÖKER?

JOBBA HOS OSS

Sunlight Hotel Conference & Spa är Nyköpings största hotell med 152 rum, modernt gym, spa och en förstklassig restaurang.  Sedan 20 år tillbaka är hotellet är familjeägt där de senaste 5 åren har omfattat en rejäl nystart där vi har dubblat vår omsättning och har påbörjat en spännande resa mot nya mål. Vi jobbar ständigt med nya idéer för att skapa en nytänkande arbetsplats där arbetsglädje, kvalitet och gästnöjdhet står i fokus.

Receptionist

RECEPTIONIST SÖKES

Nu söker vi en receptionist för sommarvikariat. Vi söker dig som är glad, flexibel och gillar att arbeta i en organisation som genomför förändringar. Tjänsten innefattar arbete även kvällar och helger och kommer till en början att vara ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning för rätt person. Är du den vi söker?

Extra servis Sökes

EXTRA SERVIS SÖKES

Nu söker vi extra servispersonal för arbete kvällar och helger.
Vi ser att du har ett glatt leende, snabba ben och gästen i fokus. Du älskar mat och dryck och har erfarenhet från yrket.

Bartender/Servis Sökes

BARTENDER/SERVIS SÖKES

Nu söker vi en bartender/ Servis. Du kommer att ansvara för sortimentet i vår välfyllda bar, driva utveckling av produkter, Cocktails och drinkar samt allt vårt breda sortiment av destillat.

NYTTIG INFORMATION OCH VIKTIGA LÄNKAR

Besöksadress: Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Postadress: Box 607, 611 10 Nyköping