Lounge (13)_result.jpg

ÄR DU DEN VI SÖKER?

JOBBA HOS OSS

Sunlight Hotel Conference & Spa är Nyköpings största hotell med 152 rum, modernt gym, spa och en förstklassig restaurang.  Sedan 20 år tillbaka är hotellet är familjeägt där de senaste 5 åren har omfattat en rejäl nystart där vi har dubblat vår omsättning och har påbörjat en spännande resa mot nya mål. Vi jobbar ständigt med nya idéer för att skapa en nytänkande arbetsplats där arbetsglädje, kvalitet och gästnöjdhet står i fokus.

Instruktör till Sunlight Gym & Spa

INSTRUKTÖR TILL SUNLIGHT GYM & SPA

Vill du bli en del av vårt härliga team på Sunlight gym & spa?
Nu söker vi en vattenträningsinstruktör!

Vikarierande Restaurangchef

VIKARIERANDE RESTAURANGCHEF

Nu söker vi en vikarierande Restaurangchef till Restaurang Klara på
Sunlight Hotel Conference & Spa

Kock

KOCK

Nu söker vi en kock till vårt fantastiska kök på Restaurang Klara. Vi har senaste året genomgått stora förändringar både i Restaurangen och på hotellet och vi strävar hela tiden efter att våra gäster ska få en fantastisk och unik matupplevelse som sällan ska glömmas.

Front Office Supervisor

FRONT OFFICE SUPERVISOR

Nu söker vi en Front Office Supervisor till receptionen
Vi söker dig som gillar att kombinera service i världsklass med försäljning. Då hotellet befinner sig i en förändringsprocess är det viktigt att du är driven, förändringsbenägen, tar egna initiativ och har förmågan att se lösningar där andra ser problem.

Receptionist

RECEPTIONIST SÖKES

Nu söker vi en receptionist för sommarvikariat. Vi söker dig som är glad, flexibel och gillar att arbeta i en organisation som genomför förändringar. Tjänsten innefattar arbete även kvällar och helger och kommer till en början att vara ett sommarvikariat med möjlighet till förlängning för rätt person. Är du den vi söker?

NYTTIG INFORMATION OCH VIKTIGA LÄNKAR

Besöksadress: Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Postadress: Box 607, 611 10 Nyköping