Lounge (8)_result.jpg

SVANENMÄRKTA KONFERENSER

I INDUSTRIELL BOUTIQUE-MILJÖ,

BELÄGET KNAPPA TIMMEN

FRÅN STOCKHOLM.

SVANENMÄRKTA KONFERENSER

I INDUSTRIELL BOUTIQUE-MILJÖ,

BELÄGET KNAPPA TIMMEN

FRÅN STOCKHOLM.

På bekvämt avstånd från tågstationen i Nyköping, lättillgängligt från E4 och endast 5 minuters promenadavstånd från centrum ligger hotellet i en gammal tvålfabrik med anor från tidigt 1900-tal. 
Inredningen blandar klassiskt estetik med modernism.

 

Oavsett om ni är en mindre grupp eller en hel kongress erbjuder Sunlight exceptionella konferensmöjligheter. I våra olika lokaler finns det konferens, event och mässkapacitet upp till 600 personer. 15 grupprum för 2–80 personer och 3 grupprum för 80–600 personer, direkt anslutet till våra övriga verksamheter. Här konfererar ni i ljusa och luftiga konferensrum, njuter av närproducerad mat och vilar ut i bekväma hotellrum. Passa på att koppla av med skönhetsbehandlingar och massage i hotellets lyxiga spa. Vill ni höja pulsen och hålla formen finns det ett modernt och välutrustad gymavdelning med möjlighet till personlig tränare eller träning i grupp.

MATEN
gokart | sunlight
AKTIVITETER
massage-therapy-1612308.jpg
SPA & GYM

SVANENMÄRKTA

KONFERENSER I INDUSTRIELL

BOUTIQUE-MILJÖ

Vi vet att engagemang, kapacitet och kreativitet är det som är avgörande för din konferensupplevelse - hos oss ska du känna dig obegränsad. Oavsett vad syftet med ditt möte är eller hur stor er konferens blir så står vi alltid redo med ett ansvarsfullt värdskap.

MÖTEN
Sunlight-Konferensbilder (14)_result.jpg
KONFERENSER
IMG_2738.JPG
EVENT
 
Lounge (13)_result.jpg

—  MATS HOLMÉR

Ett dygn som var riktigt trevligt. Miljön är verkligen inbjudande, men det är personalen, servicen och bemötandet som imponerar. Humöret blir snabbt på topp. 

GOOGLE

KONFERENSER & MÖTEN

Exceptionella konferensmöjligheter oavsett om ni är en mindre grupp eller en hel kongress. I våra olika lokaler finns det konferens, event och mässkapacitet upp till 600 personer. 15 grupprum för 2–80 personer och 3 grupprum för 80–600 personer.

AKTIVITETER

Vi erbjuder både lugna och fartfyllda aktiviteter som gör ert möte roligt och minnesvärt. Kör ett fartfyllt pass i vårt gym och koppla sedan av tillsammans på vårt härliga Spa med en behandling eller luta er bara tillbaka i våra härliga loungebäddar och ladda ny energi. Vi har dessutom en egen gokartbana inomhus för er som söker spänning och fart.

MAT & DRYCK

Restaurang Klaras ryggrad är den Sörmländska naturen, det vilda och det odlade. Vi följer årets rytm och säsongens cykel. Under växtsäsongen arbetar vi intensivt med naturens förändrade utbud och bevarar så mycket som möjligt i processen, vår plikt är att servera en liten bit av Sörmlands natur på våra tallrikar året runt.

HOTELLRUM

154 rum fördelat på 57 enkelrum, 97 dubbelrum och 258 bäddar.

 

FRI PARKERING

Kontakta vår konferensavdelning för mer information om era möjligheter.

BOKNING ONLINE

BOKNING MAIL

BOKNING TELEFON

+46(0)155-205014 

Besöksadress: Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Postadress: Box 607, 611 10 Nyköping