top of page
UHD_R739103-1.jpg
SPORTLOV PÅ SUNLIGHT - 20/2 TILL 5/3

SPORTLOV

UPPLEV VACKRA NYKÖPING

SPORTLOV PÅ SUNLIGHT

Boka ett rum för hela familjen och bo hos oss under två nätter - checka in, gå ner i varv och slappna av. Vår stora inomhuspool håller extraöppet
för att ni skall kunna njuta av bad och lek. Hos oss finns någonting för alla!

I vårt paketerbjudande ingår boende under två nätter, vår stora frukostbuffé under båda dagarna samt middag en av kvällarna. För barnen dukar vi upp en anpassad buffé och bjuder på en glasspinne. För den som är sugen att spela padel finns en nybyggd padelhall alldeles intill hotellet där vi erbjuder en padelbana kostnadsfritt (en timme speltid, begränsat antal banor, gäller måndag-fredag kl 08.00-10.00). Förbokning krävs.  

Det finns även gokartskola att tillgå på området, en fartfylld aktivitet för hela familjen. Under sportlovet håller skolan öppen till reducerat pris (550 kr/person). I priset ingår taktisk och praktisk genomgång av körteknik samt massa bankörning med avslutade tidsrace för den som önskar. I skolan ingår "depåfika" med bulle, Festis och frukt. Antalet platser är begränsade vilket gör att förbokning krävs. 

Bokning av padel, gokart och bord i restaurang Klara: bokning@sunlight.se

Mer
Superior_Twin_Redigerad_edited.jpg

152 rum och 262 bäddar, generös frukostbuffé och Sörmländsk casual dining i restaurang Klara, SPA & relaxavdelning med bubbelpooler och spa-bar, fullständigt gym med gruppträning (+18 år) och 25-metersbassäng, gratis WiFi och stor avgiftsfri parkering.

UPPLEV SUNLIGHT

VÄLKOMNA TILL NYKÖPINGS STÖRSTA HOTELL!

DESTINATION SUNLIGHT

Aktivitet

NYKÖPING 

NÄRA TILL ALLT

Kultur, shopping och härliga promenader. Nyköpings stadskärna med omnejd är ett riktigt frosseri i livets goda. Längs med Storgatan finns de större kedjorna, men även mindre specialbutiker och trevliga innergårdar med caféer och bagerier.

Strosa längs med Nyköpingsån, kika in och ta del av någon av utställningarna på kulturhuset NK-villan, besök Sörmlands Museum eller någon annan av alla historiska sevärdheter som staden erbjuder. Läs mer om vad som händer i Nyköping på Nyköpingsguiden nedan.

bottom of page