top of page

Håll dig uppdaterad!

PRENUMERERA FÖR NYHETER & ERBJUDANDEN

Tack!

_R739409-1.jpg

Välkommen till
Nyköpings
största spa

NJUT AV AVKOPPLING I VÅR SPA-LOUNGE

_DSC8334-1_edited.jpg

Slappna av & ladda batterierna

VÄLKOMMEN TILL SUNLIGHT HOTELLS SPA-LOUNGE

Hos oss är kontrasterna mellan elementen inte en motsättning, utan snarare en dans som förenar och balanserar. En plats där du kan känna dig hel och harmonisk, där du kan låta elementen leda dig till en djupare känsla av välbefinnande. Så låt kontrasternas dans omfamna dig och ta dig med på en resa mot avkoppling och inre balans. Skapa minnen och upplevelser som kommer att följa dig långt efter att du har lämnat vår oas.

En plats för avkoppling 

FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER

  • Instagram
  • Facebook
_DSC8414-1_edited.jpg

EN GÅVA TILL NÅGON DU BRYR DIG OM

Ge bort en minnesvärd upplevelse hos oss !

I balans och kontrast

I våra gamla fabrikslokaler upplever du kontrasternas dans mellan de olika elementen i dialog med varandra för att skapa harmoni. Det uppfriskande kalla möter det varma eldiga, där bastuns glödande stenar möter den svala poolens djup. Där värmen och kylan utmanar varandra i en kamp om balans. Luften är fylld av olika dofter, där friskheten från naturen möter vår industriella och historiska arkitektur.

charkbricka i spat
_DSC8483-4_edited.jpg

BOKA DIREKT HOS OSS

Förgyll din övernattning med en härlig spa upplevelse

_DSC8438-Förbättrad-NR-1_edited.jpg

Allt du behöver veta innan din vistelse

Innan du besöker vårt SPA vill vi att du känner dig fullt förberedd för den avkopplande upplevelse som väntar på dig. Läs igenom den här sidan för allt du behöver veta innan du kliver in i vår värld av avkoppling och förnyelse.

bottom of page