VÅRA SPA PAKET

INFORMATION

UNNA DIG NÅGOT EXTRA

SPA-WEEKEND

Njut av en härligt avkopplande helg på Sunlight!
Våra spa weekend-erbjudanden inkluderar övernattning, valbar spa-behandling, middag och frukostbuffé i hotellets restaurang.
Du nyttjar självklart relaxavdelningen, bubbelpoolerna, 25-meters bassängen och vårt förstklassiga gym så mycket du vill!

AVKOPPLING I DEN GAMLA TVÅLFABRIKEN

SPA-WEEKEND 

DELUXE

FRÅN 1995 KR/PERSON

Hotellnatt med bubbel på rummet, valbar spa-behandling och charkuterier i relaxen. I deluxe-erbjudandet ingår trerätters
middag och frukostbuffé i hotellets restaurang. Dessutom får du produkter med tillhörande beskrivning för en avkopplande
sparitual som du utför på egen hand när det passar dig. 

AVKOPPLING I DEN GAMLA TVÅLFABRIKEN

SPA-WEEKEND

SUPERIOR

FRÅN 1595 KR/PERSON

 

Vårt superior-erbjudande inkluderar en hotellnatt, valbar
spa-behandling, tvårättersmiddag och frukost i restaurangen.

AVKOPPLING I DEN GAMLA TVÅLFABRIKEN

SPA-WEEKDAY

FRÅN 1495 KR/PERSON

 

Varför inte lyxa till det mitt i veckan? I vårt SPA weekday-erbjudande ingår en valbar 25 minuters behandling, trerätters middag i restaurangen och efter en god natts sömn vår härliga frukostbuffé.

FREDAGSMYS

FOOD & RELAX FRIDAY

FOOD & RELAX FR. 395:-/PERSON
 

Boosta din vardag med en härlig spadag. Njut av att äta gott och koppla av en stund i spaloungen. Du väljer själv på en härlig frukostbuffé, eller om du istället önskar avnjuta en charkuteribricka i relaxen i lugn & ro. Ingår gör även ett lyxigt Maria Åkerberg-kit med 7 välgörande produkter och tillhörande beskrivning för en avkopplande sparitual som du gör på egen hand när det passar dig bäst. 

BOOSTA HELGEN MED DAGSPA

FOOD & RELAX WEEKEND

FR. 445:-/PERSON
 

Ät gott och koppla av i vår spalounge. Starta dagen med härlig frukostbuffé i restaurangen eller om du istället önskar avnjuta en charkuteribricka i relaxen i lugn & ro under dagen, du väljer. Ingår även ett lyxigt Maria Åkerberg-kit med 7 välgörande produkter och tillhörande beskrivning för en avkopplande sparitual som du gör på egen hand när det passar dig bäst. 

FRÅGOR & FUNDERINGAR?
Tveka inte att höra av dig!
NYTTIG INFORMATION OCH VIKTIGA LÄNKAR

Besöksadress: Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Postadress: Box 607, 611 10 Nyköping