VÅRA SPA PAKET

INFORMATION

SUNLIGHT I SAMHÄLLET

SOCIALA PROJEKT

& HÅLLBARHET

VI       NYKÖPING

Sunlight är ett familjeägt företag som verkar i den gamla tvålfabriken i Nyköping. Vi avsätter årligen en del av vinsten till sociala projekt. Vi tror på att man som företag har möjlighet att bidra till ett bättre samhälle.

 

Vi älskar Nyköping och vill göra det vi kan för att göra staden än mer underbar att leva och bo i. Ingen kan göra allt – men alla kan göra något!  Vi är stolta över att bidra med våra sociala projekt som du kan läsa mer om nedan.

 

Vid frågor maila: johanna@sunlight.se

LÄXHJÄLP PÅ

SUNLIGHT HOTELL

OBS! LÄXHJÄLPEN ÄR INSTÄLLD PÅ GRUND AV COVID19 TILLSVIDARE

Vi öppnar hotelldörrarna varje onsdag kl 14.00 -17.00 för alla högstadieelever i Nyköping. Vi erbjuder gratis läxhjälp med hjälp av pensionerade pedagoger. Vi bjuder eleverna på mellanmål. Vi tillhandahåller även några datorer som eleverna kan få låna under dessa lektioner. Ingen föranmälan krävs.

 

Välkomna till vår Läxhjälp!

PRESS

"Förra året så ställde vi oss frågan, varför vi väljer att skänka pengar till en anonym organisation där vi inte kan styra effekten av vår insats. Då kom jag och min fru på att vi ska helt och hållet inrikta samhällsinsats i staden där vi bor och försöka göra skillnad"

 

Intervju SN 26/11 2019 - Läs hela reportaget här

SUNLIGHT      

FRIENDS

ALLA SKA KÄNNA SIG TRYGGA I SKOLAN!

Sunlight samarbetar med Friends för att bidra till en tryggare skolmiljö. Vi sponsrar en skola i Nyköping per år med utbildning för elever, skolpersonal samt vårdnadshavare hur mobbing och sexuella trakasserier ska förebyggas.

2020 samarbetar Sunlight med Västra Skolan med utbildningar från Friends.

NYTTIG INFORMATION OCH VIKTIGA LÄNKAR

Besöksadress: Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Postadress: Box 607, 611 10 Nyköping