Träna med oss– bara för dig inom LSS

Uppdaterad: jul 15

Eftermiddagsträning på Sunlight – bara för dig inom LSS Äntligen drar vi igång igen! Torsdag 9/9 startar eftermiddagsträningen som bara är för dig inom LSS.

Vi kommer ses för att träna tillsammans i en liten grupp, varje torsdag kl 14:30 under 4 veckors tid. Under träningspassen kommer vi testa på skojiga saker som är bra att öva på och olika rörelser som kroppen mår bra av, oavsett vem man är.


På ett pass kanske vi kör mest styrketräning med olika vikter, på ett pass rörlighet och balans och på ett annat pass mer kondition så du blir andfådd och svettig. Ibland kommer vi blanda så vi får med allt på en timme, men på alla pass kommer vi ha roligt tillsammans.

Träning ska vara rolig, utmanande och anpassad efter just DIG!

Vill du med? Säkra din plats via erika@sunlight.se


Frågor och svar


Måste jag vara van att träna?

Nej, alla som vill träna kan vara med.


Får personal eller anhöriga vara med?

Nej. Det här är bara för dig inom LSS.


När är träningen?

Torsdagar kl 14:30-15:30 med start 9 september och 4 veckor framåt.


Vad kostar det?

395:-/pers för 4 tillfällen (9/9, 16/9, 23/9, 30/9)


Måste jag ha speciella kläder?

Inomhusskor behövs. Det är bra med sköna kläder som är lätta att röra sig i. Vem är tränaren? Jag som leder passen heter Emil Haglind. Jag är utbildad personlig tränare och har idrottat hela mitt liv men har också arbetat inom Nyköpings kommun i 17 år. Jag hoppas nu att du vill haka på mina pass när Sunlight anordnar eftermiddagsträning bara för dig inom LSS!


84 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla