top of page
_R733393-1 Lounge.jpg

MAT & DRYCK

EXCEPTIONELLA SVANENMÄRKTA KONFERENSMÖJLIGHETER - EN TIMME FRÅN STOCKHOLM
SÄKER KONFERENS HOS OSS
EN DEL AV SVENSKA MÖTEN
sigill_svenska_mocc88ten-webb.png
EXCEPTIONELLA MÖJLIGHETER
VI SERVERAR SÖRMLAND

EN MATUPPLEVELSE - FÖR ALLA!

Vår restaurangs ryggrad är Sörmlands natur - det vilda och det odlade. Vårt köks puls är våra besökare - de nya och de gamla. Vi tar hand om traditionerna men strävar ändå efter att förnyas. Vi är ambitiösa och grundliga, men vi kommer alltid att vara lekfulla och alltid utforska. Vårt kök är regionalt, men vi är inspirerade av hela världen. 


För att vi ska kunna ge er bästa möjliga service under era måltider här hos oss är det viktigt att vi får så tydlig information som möjligt gällande ert sällskaps särskilda önskemål och allergier. Vår ambition är att alla ska få en lika trevlig och minnesvärd måltid.
 

AR6A3702.jpg
HUR VI JOBBAR MED 

ALLERGENER

Måltider som serveras till våra konferensgrupper vid lunch och middag är alltid fria från nötter. De övriga allergenerna på EU-listan kan vår mat innehålla.

 

Vi tar naturligtvis hänsyn till våra gästers allergiska besvär och ordnar kost som inte innehåller deras allergener. För att kunna säkerställa dessa gästers allergenfria mat så behöver vi få allergenerna listade minst 1 vecka innan ankomstdatum.

SPECIALKOST

VEGETARIANER/
VEGANER

Vid varje lunch och middag kommer det att finnas vegetarisk och vegansk mat till de gäster som så önskar. För att kunna planera inköp och säkerställa högsta kvalitet så behöver vi få vetskap om denna kost minst 1 vecka innan ankomstdatum.

The Grönsaker-174.JPG

FLER FRÅGOR?
KONTAKTA OSS!

Allan 1 2022 DSC_6265.jpg
AR6A3702.jpg
logo-gray-retina-.png

Restaurang Klaras köks ryggrad är Sörmlands natur - det vilda och det odlade. Vårt köks puls är våra besökare - de nya och de gamla. Vi tar hand om traditionerna men strävar ändå efter att förnyas. Vi är ambitiösa och grundliga, men vi kommer alltid att vara lekfulla och alltid utforska. Vårt kök är regionalt, men vi är inspirerade av hela världen.

 

Vi följer årets rytm och säsongens cykel. Under växtsäsongen arbetar vi intensivt med naturens förändrade utbud och bevarar så mycket som möjligt i processen. Vi bevarar de naturliga ingredienserna i Sörmland, vår plikt är att servera en liten bit av Sörmlands natur på våra tallrikar året runt. 

Vi växer, skördar, bevarar, serverar och älskar Sörmland.
Vi är Klara.

SUNLIGHT CONFERENCE

FACILITETER

& MERVÄRDEN

- 1 timme från Stockholm, Norrköping & Linköping

- Fri bil- & bussparkering

- Generösa lounger & lokaler

- Konferenscenter & värd

- Lunch & Á la carte-restaurang

- Gym

- Spa & relaxavdelning

- Bar & lounge

- Öppen reception dygnet runt

- 25 m simbassäng & bubbelpool

- Fullstort gym (500kvm)

- Gratis WiFi

- 5-8 Minuter till resecentral & centrum

- 15 Min till fantastiska marina & natursköna miljöer

bottom of page