top of page

VÅRA SPA PAKET

INFORMATION

SUNLIGHTPOKALEN

FRÅN 1095:- PER PERSON

Perfekt för svensexan, möhippan, kick-offs och andra företagsaktiviteter. Svida först om till racerställ och ta plats bakom ratten. När loppet sedan är över, pulsen gått upp och vinnaren är utsedd kan ni söka upp vår sköna relaxavdelning för ett avkopplande depåstopp. Och medan ni varvar ner och diskuterar varvtiderna förbereder vi er förtäring för kvällen.

 

Silver:

6 min träningsvarv
6 min tidskval
8 varv kvalheat
12 varv final

Samling i Gokarthallen för genomgång, påklädning och körning. Därefter uppsamling i relaxen för dusch och avkoppling. Kvällen fortsätter sedan i restaurangen, där vi kommer servera er en välsmakande varmrätt.


1095:- ink moms/person

 

Guld:

6 min träningsvarv
6 min tidskval
8 varv kvalheat
12 varv final

Samling i Gokarthallen för genomgång, påklädning och körning. Därefter uppsamling i relaxen för dusch och avkoppling. Kvällen fortsätter sedan i restaurangen för en trerätters middag.

 

1295:- ink moms/person

 

TEL 0155-20 50 00 MAIL bokning@sunlight.se

SPEED RACING

FRÅN 595:- PER PERSON

Racetävling när det är som roligast! Ta plats bakom ratten på en av våra Gokartbilar och utmana dina vänner och se vem som är den bäste föraren på vår spännande bana!

Nivå 1

6 min träningsvarv
6 min tidskval
8 Varv kvalheat
12 varv final

595:- inkl. moms/person

 

Nivå 2

6 min träningsvarv
8 min tidskval
2 x 10 Varv kvalheat
16 varv final

710:- inkl. moms/person

 

*minimum 8 personer för bokning av Go-Cart. 

ENDURANCE

FRÅN 1600:- PER BIL

Långlopp
60 min körning
Lagtävling

Få ut det mesta av din Gokartupplevelse hos oss och utmana dina vänner på Sunlights uthållighetsprov på vår Gokartbana! I en timme kör ni i en klassisk långloppsutmaning där den mest uthållige föraren koras till vinnare.

1600:- inkl. moms/bil. Minimum 4 bilar.

bottom of page