Välkommen till Sunlight

TA MED DINA NÄRA OCH KÄRA PÅ EN
HOTELLUPPLEVELSE PÅ NYKÖPINGS STÖRSTA HOTELL
VI DUBBLAR VÄRDET!

Presentkort

PRESENTKORT

Vi längtar efter er!❤️

 

Nu dubblar vi värdet på våra presentkort.

 

Erbjudandet gäller fr.o.m. idag 26 mars t.o.m.10 april 2020

Minimumbelopp 250 kr

Maxbelopp 30,000 kr 

AVKOPPLING I DEN GAMLA TVÅLFABRIKEN

SPA-WEEKEND

DELUXE

1995 KR/PERSON

 

Hotellnatt med bubbel på rummet, valbar spa-behandling och charkuterier i relaxen. I deluxe-erbjudandet ingår trerätters middag och frukostbuffé i hotellets restaurang. Dessutom får du produkter med tillhörande beskrivning för en avkopplande sparitual som du utför på egen hand när det passar dig. Självklart nyttjar du relaxavdelning, 25-metersbassäng, bubbelpooler & vårt förstklassiga gym så mycket som du vill under vistelsen!

PÅSKPAKET

11-12 APRIL

FR. 2195 KR

Påsken är mångas favorithögtid. Skäm bort familjen med ett påskpaket på Nyköpings största hotell! Övernattning, påskägg till barnen, påskmiddag på Restaurang Klara och vår generösa hotellfrukost! Bada i vår 25 m. simbassäng eller i vår bubbelpool och koppla av i vår relax. Nyfiken på fiskspa? Förboka via spa@sunlight.se för att prova på för 100 kr/person 

FOOD & RELAX

DAGSPA

FR. 395 KR/PERSON

Ät gott och koppla av en stund i spaloungen.
Spaentré ingår och du väljer själv om du vill starta dagen med frukost i restaurangen eller om du önskar en charkuteribricka att förtära i relaxen.
NJUT MAXIMALT AV DIN GOLFVISTELSE I NYKÖPING

GOLFPAKET - BIRDIE

1695 KR/PERSON

1 st Greenfee. Del i dubbelrum

 

Golfpaket med Greenfee för 1 person. 

5 minuter med bil från hotellet ligger Nyköpings GK med 36 hål - underbart beläget i den sörmländska naturen. Västra banan är en blandning av parkbana och öppen landskapsbana. Östra banan är en blandning av parkbana och hål av skogskaraktär. 

NJUT MAXIMALT AV DIN GOLFVISTELSE I NYKÖPING

GOLFPAKET - EAGLE

2245 KR/PERSON

2 st Greenfee. Del i dubbelrum

 

Golfpaket med Greenfee för 2 personer. 

5 minuter med bil från hotellet ligger Nyköpings GK med 36 hål - underbart beläget i den sörmländska naturen. Västra banan är en blandning av parkbana och öppen landskapsbana. Östra banan är en blandning av parkbana och hål av skogskaraktär. 

SVERIGES STÖRSTA HOTELLGYM

TRÄNINGSPAKET

VUXNA, 1 NATT | 1380 KR/PERSON

 

Löpning i den underbara sörmländska naturen eller träning i Sveriges största hotellgym. Träna på egen hand, eller gå på något av våra många gruppträningspass. Vi har ett stort utbud med allt ifrån Yoga till högintensiv funktionell träning. Simma i vår 25 m simbassäng eller njut i våra bubbelpooler och Relax. 

RESTAURANG KLARA

PREIMIÄR FÖR VINTER-/VÅRMENY 7 JAN

Något för alla!  

Á la carte med smårätter och plock, från hav, skog och det vilda. Vi är Sörmland, vi lagar Sörmland, vi skördar Sörmland. Vi är Klara.

BOKA MED BÄSTA VÄNNERNA

KITCHEN TABLE & WINETASTING

MAT & DRYCK | 1295:-/PERSON

 

Kitchen Table - för vänner som vill umgås med vänner som uppskattar  mat & vin. Vår sommelier  väljer passande viner till hela måltiden. Känn dig  som en kock som äter och dricker vin i köket. Passa dig för köksmästaren bara!

PRESENTKORT

TIPS FRÅN SUNLIGHT

 

Ibland är det en utmaning att hitta rätt present. Men misströsta ej, vi gör det enklare för dig. Unna någon du tycker om ett presentkort på Nyköpings största hotell.

 

RESTAURANG | MASSAGE | SPA & RELAX

WEEKEND | DRYCKESPROVNINGAR


​Välkommen in till oss för att köpa presentkort!

PRESENT

KORT

EN RIKTIG ADRENALINKICK!

GOKART

Kom och bränn gummi med oss, häng i relaxen och varför inte fortsätta kvällen med en utsökt middag i vår restaurang! 

DRYCKES-
PROVNINGAR

Här provas det olika destillat från olika delar av världen, hålls grundskola i whisky, låt kvällarna gå i humlens tecken och träna smaklökarna med allt från bubblor till ett glas rött. Läs mer och anmäl dina vänner eller varför inte avrunda konferensen med en härlig smakresa!

NYTTIG INFORMATION OCH VIKTIGA LÄNKAR

Besöksadress: Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Postadress: Box 607, 611 10 Nyköping