Lounge (13)_result.jpg

NOVEMBERMYS

Gäller incheckning måndag till fredag under November 2020

Gäller incheckning måndag till fredag under November 2020

NOVEMBERMYS

FRÅN 795 KR/PERSON

Färgglada löv, krispig frisk havsluft och natursköna Nyköping. Efter en härlig promenad slå er ner i vår mysiga lounge kanske med en värmande dryck. Sedan avnjuter ni en tvårättersmeny på restaurang Klara.

Vi följer alla restriktioner och arbetar med säkerheten för att du skall kunna trivas och vistas hos oss på bästa sätt – Stay Safe

INFORMATION

Välkomna till Nyköpings största hotell. 152 rum och 262 bäddar, stadens största SPA, en badanläggning med en 25 m simbassäng med tillhörande bubbelpool och Sveriges största hotellgym. Generös frukostbuffé, gratis wi-fi och stor avgiftsfri parkering.

Stressa ner och koppla bort vardagsbestyren i november hos oss. Promenera i vackra Nyköping och njut av att bara ta det lugnt. Eller kör ni ett skönt pass i vårt rymliga gym och avslutar med några längder i poolen. När det sedan är dags för middag står kocken redo med en härlig tvårättersmeny i vår restaurang Klara.

Nyköping ligger vid kusten och har en kompakt och mysig stadskärna.
Längs med den vackra ån kan du uppleva såväl gamla slott som museum och gallerier. Nyköpings hamn är stadens ansikte mot Östersjön och ligger inom gångavståndavstånd. Dessutom ligger Stockholm Skavsta Airport endast en kvarts bilresa från hotellet.
Runt staden finns också vandringsleder, berg, och bra fiskeställen för den äventyrslystne. Mellan hamnen och torget, precis vid ån, ligger slottet Nyköpingshus – ursprungligen en medeltida borg men nu både museum och restaurang.

Erbjudandet gäller incheckning måndag till fredag under November 2020.

Vi följer alla restriktioner och arbetar med säkerheten för att du skall kunna trivas och vistas hos oss på bästa sätt – Stay Safe

DETTA INGÅR:

- Övernattning del i dubbelrum
- 2-rättersmiddag
- Frukostbuffé
- Tillgång till gym, 25-m simbassäng & bubbelpool
- Fri parkering
- Fri wifi

TILLÄGG:

VIP-paket Bubbel & choklad på rummet, Spa & Relaxavdelning, charkbricka i relaxen.

TIPS FRÅN SUNLIGHT

 

Ibland är det en utmaning att hitta rätt present - vi gör det enklare för dig.
Unna någon du tycker om ett presentkort på Nyköpings största hotell.

 

RESTAURANG | MASSAGE | SPA & RELAX | WEEKEND | DRYCKESPROVNINGAR

NYTTIG INFORMATION OCH VIKTIGA LÄNKAR

Besöksadress: Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Postadress: Box 607, 611 10 Nyköping