Lounge (13)_result.jpg

LONG STAY

2020-12-01 - 2021-03-31

2020-12-01 - 2021-03-31

LONG STAY

FRÅN 14 995 KR/MÅNAD

Välkommen att flytta in hos oss på Sunlight Hotell! Vi erbjuder just nu hotellrum för långtidsuthyrning så att du kan ta del av den härliga känslan av att bo på hotell varje dag.

INFORMATION

Välkomna till Nyköpings största hotell. 152 rum och 262 bäddar, stadens största SPA, en badanläggning med en 25 m simbassäng med tillhörande bubbelpool och Sveriges största hotellgym. Generös frukostbuffé, gratis wi-fi och stor avgiftsfri parkering. Hotellet ligger nära bussar och tåg så att du smidigt kan ta dig till oss vart du än bor i landet.

Vårt hotell står redo för er med nybäddade sängar och personal redo att ta hand om dig på bästa sätt. Vi erbjuder flera rumstyper i olika prisklasser så att du kan välja det alternativ som passar dig bäst.

Känn dig som hemma i en ombonad hotellmiljö och njut av lyxen av att ha gym, pool, spa och restaurang i samma hus som du bor.

Nyköping ligger vid kusten och har en kompakt och mysig stadskärna.
Längs med den vackra ån kan du uppleva såväl gamla slott som museum och gallerier. Nyköpings hamn är stadens ansikte mot Östersjön och ligger inom gångavståndavstånd. Dessutom ligger Stockholm Skavsta Airport endast en kvarts bilresa från hotellet.
Runt staden finns också vandringsleder, berg, och bra fiskeställen för den äventyrslystne. Mellan hamnen och torget, precis vid ån, ligger slottet Nyköpingshus – ursprungligen en medeltida borg men nu både museum och restaurang.

(Vi följer alla restriktioner och arbetar med säkerheten för att du skall kunna trivas och vistas hos oss på bästa sätt – Stay Safe)

DETTA INGÅR:

Fri entré till vårt gym
Fri tillgång till 25 m simbassäng, bastu & bubbelpool under hela vistelsen
Fri parkering
Fri wifi
Frukostbuffé
Städning 1 gång/vecka
Tvättmöjligheter finns

Fakta och detaljer:
Djur och familjerum finns på frågan
Max 2 vuxna/per rum
Förskottsbetalas månadsvis
Minsta boendeperiod 1 månad

TILLÄGG:

Barn i extrasäng 1 000 kr/barn månad

TIPS FRÅN SUNLIGHT

 

Ibland är det en utmaning att hitta rätt present - vi gör det enklare för dig.
Unna någon du tycker om ett presentkort på Nyköpings största hotell.

 

RESTAURANG | MASSAGE | SPA & RELAX | WEEKEND | DRYCKESPROVNINGAR

Besöksadress: Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Postadress: Box 607, 611 10 Nyköping