Lounge (13)_result.jpg

GOLFPAKET-BIRDIE

Paketet är giltigt t.o.m. 31-10-2020

Paketet är giltigt t.o.m. 31-10-2020

GOLFPAKET-BIRDIE

FRÅN 1695 KR/PERSON

Golfpaket med Greenfee för 1 person. 5 minuter med bil från hotellet ligger Nyköpings GK med 36 hål - underbart beläget i den sörmländska naturen.

INFORMATION

BOENDET - Välkommen till Nyköpings största hotell. 152 rum och 262 bäddar, stadens största SPA, en badanläggning med en 25-metersbassäng med tillhörande bubbelpool och Sveriges största hotellgym. Generös frukostbuffé, gratis wi-fi och stor avgiftsfri parkering.

GOLFBANAN - 5 minuter med bil från hotellet ligger Nyköpings GK med 36 hål - underbart beläget i den sörmländska naturen. Västra banan är en blandning av parkbana och öppen landskapsbana. Östra banan är en blandning av parkbana och hål av skogskaraktär. Nyköpings GK har en av Sveriges största golfshopar, en nybygd modern Range, puttinggreen, övningsbunkrar och pitchgreener. Läs mer om banan på www.nykopingsgk.se

MATEN - I restaurang KLARA kan du njuta av smaker och viner från hela världen. Våra ambitiösa kockar har valt att fokusera på det gröna och hållbara med fokus på välkomponerande, lokala råvaror valda med omsorg och främst från Sörmland. Vår generösa Bar & Lounge rymmer allt från informella möten, afterworksällskap och festkvällar. Du kan mingla runt i baren, mysa i sofforna eller beställa något från Restaurang Klaras loungemeny. Många spännande drinkar, roliga vinmakare och bryggare har fått ta plats i våra kylar.

DETTA INGÅR:

- Övernattning
- 2-rätters middag
- 1 st Greenfee
- Badrockskit
- Tillgång till gym, spa och relax.
- Fri Wifi
- Gratis parkering.
- Stor frukostbuffé

TILLÄGG:

Enkelrum 300:-.
Extranatt 995:-/dubbelrum.
Extranatt 795:-/enkelrum.

Vänligen ange Golf-ID samt önskad utslagstid vid bokningstillfället

TIPS FRÅN SUNLIGHT

 

Ibland är det en utmaning att hitta rätt present - vi gör det enklare för dig.
Unna någon du tycker om ett presentkort på Nyköpings största hotell.

 

RESTAURANG | MASSAGE | SPA & RELAX | WEEKEND | DRYCKESPROVNINGAR

NYTTIG INFORMATION OCH VIKTIGA LÄNKAR

Besöksadress: Nytorget 7, 611 38 Nyköping

Postadress: Box 607, 611 10 Nyköping