Kör Gokart hos oss!

(Under juli & augusti har vi begränsade möjligheter att ta emot bokningar för Gokart)

På Sunlight kan vi erbjuda en riktig adrenalinkick! Kom och bränn gummi med oss, häng i relaxen och varför inte fortsätta kvällen med en utsökt middag i vår restaurang? Oavsett om du kommer själv eller i en större grupp så har vi paketet för dig. Ha en riktigt rolig, spännande och oförglömlig upplevelse hos oss!

Våra Gokart-paket

Sunlightpokalen:

Perfekt för svensexan, möhippan, kick-offs och andra företagsaktiviteter. Svida först om till racerställ och ta plats bakom ratten. När loppet sedan är över, pulsen gått upp och vinnaren är utsedd kan ni söka upp vår sköna relaxavdelning för ett avkopplande depåstopp. Och medan ni varvar ner och diskuterar varvtiderna förbereder vi er förtäring för kvällen.

 

Silver:

6 min träningsvarv
6 min tidskval
8 varv kvalheat
12 varv final

Samling i Gokarthallen för genomgång, påklädning och körning. Därefter uppsamling i relaxen för dusch och avkoppling. Kvällen fortsätter sedan i restaurangen med en förbokad middag.
Meny varierar beroende på antal. Buffé alternativt à la carte.

895:- ink moms/person

 

Guld:

6 min träningsvarv
6 min tidskval
8 varv kvalheat
12 varv final

Samling i Gokarthallen för genomgång, påklädning och körning. Därefter uppsamling i relaxen för dusch och avkoppling. Kvällen fortsätter sedan i restaurangen för en trerätters middag.

1095:- inkl moms/person

 

*minimum 8 personer för bokning av Go-Cart. 

Speed Racing  

Racetävling när det är som roligast! Ta plats bakom ratten på en av våra Gokartbilar och utmana dina vänner och se vem som är den bäste föraren på vår spännande bana!

Nivå 1

6 min träningsvarv
6 min tidskval
8 Varv kvalheat
12 varv final

440:-/person

 

Nivå 2

6 min träningsvarv
8 min tidskval
2 x 10 Varv kvalheat
16 varv final

610:-/person

 

*minimum 8 personer för bokning av Go-Cart. 

Endurance Racing

Långlopp
60 min körning
Lagtävling

Få ut det mesta av din Gokartupplevelse hos oss och utmana dina vänner på Sunlights uthållighetsprov på vår Gokartbana! I en timme kör ni i en klassisk långloppsutmaning där den mest uthållige föraren koras till vinnare.

1500:-/bil. Minimum 4 bilar.

Gocart4W