Konferens med helpension

Sunlight SPA-Weekend

Hos oss på Sunlight finns fantastiska konferensmöjligheter för dig och ditt företag. Vårt paket konferens med helpension passar små som stora sällskap. Vi skräddarsyr din konferens utefter era önskemål så tveka inte att fråga oss om ni önskar något extra.

I detta paket ingår:

• Lokal

• Övernattning

• Förmiddagsfika

• Lunch

• Eftermiddagskaffe

• Middag

sarah-4x3

Dagkonferens

Dagkonferens passar små som stora sällskap. Vi skräddarsyr din konferens utefter era önskemål så tveka inte att fråga oss om ni önskar något extra.

Pris fr 395 kr per person

Gym3W-500x630

Hälsokonferens

Hälsokonferens passar små som stora sällskap. Här ingår det ett instruktörslett träningspass för hela er grupp, perfekt för teambuilding och hälsa. Vi skräddarsyr din konferens utefter era önskemål så tveka inte att fråga oss om ni önskar något extra. Paketet går att boka måndag-torsdag.

Pris fr 695 kr per person

Torget4W-500x630

Lyxkonferens

Lyxkonferens passar dig som vill skämma bort dina medarbetare lite extra. Vi skräddarsyr din konferens utefter era önskemål så tveka inte att fråga oss om ni önskar något utöver detta.

Pris fr 1895 kr per person

Gocartfront-300x2

Actionkonferens

Vårt paket för actionkonferens passar små som stora sällskap. Med detta paket får ni upplevelser som ni sent kommer att glömma. Perfekt för teambuildning. Vi skräddarsyr din konferens utefter era önskemål så tveka inte att fråga oss om ni önskar något extra.

Pris fr 2195 kr per person